Πληροφορίες προς τους ασθενείς

Εισαγωγή Ασθενή

Για την προγραμματισμένη εισαγωγή σας πρέπει να έχετε μαζί σας:

  • Την αστυνομική σας ταυτότητα
  • Τον ΑΦΜ
  • Τον ΑΜΚΑ άμεσα ή έμμεσα ασφαλισμένου
  • Την εντολή μαζί με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού, καθώς και αντίγραφα από οποιαδήποτε ιατρική πληροφορία αφορά στη νοσηλεία σας όπως ακτινογραφίες και αποτελέσματα εξετάσεων.

Σας ενημερώνουμε ότι θα σας ζητηθεί να καταβάλλετε προκαταβολή. Το ποσό της προκαταβολής διαμορφώνεται ανάλογα με την αναβάθμιση θέσης και την ενημέρωση που θα έχετε από το γραφείο κίνησης.

Σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής απαιτούνται όλα τα παραπάνω, με τη διευκόλυνση να προσκομίζονται εντός 24 ωρών.

Παρακαλείστε να ενημερώσετε το συντομότερο δυνατόν, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνετε ή πήρατε κατά το τελευταίο τρίμηνο, καθώς και για τυχόν αλλεργίες.

Σας προτείνουμε να φέρετε μαζί σας τα απαραίτητα είδη ένδυσης και τα προσωπικά σας είδη ατομικής υγιεινής.

Το προσωπικό του Γραφείου Κίνησης θα σας βοηθήσει στη συμπλήρωση όλων των απαραίτητων εγγράφων, θα σας εξηγήσει τη διαδικασία εισαγωγής και μετά θα σας συνοδεύσει στο δωμάτιό σας.

Έκδοση Εξιτηρίων

Τα εξιτήρια εκδίδονται τις πρωινές ώρες και παραλαμβάνονται από το γραφείο κίνησης. 

Οικονομικά Θέματα

Η Iasys Clinic έχει συμβάσεις με τα δημόσια ασφαλιστικά ταμεία.

Το προσωπικό του Γραφείου Κίνησης μπορεί να σας δώσει τις απαραίτητες πληροφορίες, έτσι ώστε με το σωστό συνδυασμό της χρήσης του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα σας να μπορεί να επιτευχθεί η όσο το δυνατόν χαμηλή ή ακόμη και μηδενική συμμετοχή σας στα νοσήλια.

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας μπορείτε να ενημερωθείτε από το λογιστήριο ασθενών για το λογαριασμό σας και τη συμμετοχή σας ανάλογα με το ασφαλιστικό ταμείο σας.

Την ημέρα εξόδου σας, ο θεράπων ιατρός θα υπογράψει το εξιτήριο. Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα πρέπει να εξοφληθεί το υπόλοιπο σας.

Η εξόφληση του λογαριασμού σας γίνεται με

μετρητά έως € 500, πιστωτική κάρτα η κατάθεση σε τράπεζα.

Eurobank

 GR8902604740000000200278750

Για την αμοιβή του θεράποντα ιατρού παρακαλείστε όπως συνεννοηθείτε με τον ιατρό σας πριν την έκδοση του εξιτηρίου σας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο ασθενών τηλ. 210 7676241

Για την παραλαβή αντιγράφων του ιατρικού φακέλου απαιτείται η επίδειξη της ταυτότητάς σας, σε περίπτωση παραλαβής του φακέλου από άλλο πρόσωπο απαιτείται εξουσιοδότηση επικυρωμένη από αρμόδια αρχή.