Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού υποστηρίζεται από άριστους νεφρολόγους, με κύρος και μεγάλη εμπειρία. Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, με βαθιά γνώση της αιμοκάθαρσης, αλλά και όλων των αναγκών των χρονίως πασχόντων.
Καρδιολόγο με εμπειρία στους νεφροπαθείς που παρακολουθεί σε μόνιμη βάση τους ασθενείς της μονάδας.
Περαιτέρω η IASYS CLINIC με τις άρτιες υποδομές και τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό της, υποστηρίζει τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού για κάθε ανάγκη που θα χρειαστεί, ακόμα και για έκτακτα περιστατικά, καθώς διαθέτει αιματολογικά και απεικονιστικά εργαστήρια με μαγνητικό και αξονικό τομογράφο, υπερήχους, χειρουργικό τμήμα, ΜΕΘ, ιατρούς όλων των ειδικοτήτων σε εφημερία
δίκτυο με άλλα κέντρα αιμοκάθαρσης του ομίλου με σκοπό τη διευκόλυνση μετακίνησης των ασθενών όποτε και εάν χρειαστεί.

Στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της IASYS CLINIC έχοντας βαθιά επίγνωση των δυσκολιών που εμπεριέχει η θεραπεία της αιμοκάθαρσης, φιλοδοξούμε με σκληρή δουλειά και όραμα, να κάνουμε τη διαφορά προς όφελος των ασθενών και σε αρμονική συνεργασία με τους ίδιους και τις οικογένειές τους να γίνουμε επιλογή ποιότητας και στήριγμα ζωής.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού IASYS CLINIC διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και εξυπηρετήσει πολλούς ασθενείς. Διαθέτει πρόσβαση για άτομα με κινητικά προβλήματα. Τα ειδικά σχεδιασμένα κρεβάτια λειτουργούν με ηλεκτρονικό σύστημα χειρισμού και είναι μελετημένα για άνετη παραμονή των ασθενών αλλά και άμεση αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων.Ο κάθε ασθενής έχει στη διάθεσή του ατομική εγκατάσταση οξυγόνου, τηλεόραση, καθώς επίσης παρέχεται γεύμα ή σνακ με αναψυκτικό.

Οι ασθενείς κατά τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης παρακολουθούνται από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΝΤ που αντιμετωπίζει άμεσα οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Επίσης λαμβάνεται ειδική μέριμνα ώστε να εξασφαλίζονται απόλυτα οι συνθήκες υγιεινής για την απόλυτη ασφάλεια στη νοσηλεία των ασθενών. Υπάρχει απομονωμένος θάλαμος για οροθετικούς ασθενείς, γίνεται συνεχής καθαρισμός και απολύμανση όλων των χώρων της μονάδας, αποστειρώνονται όλα τα  μηχανήματα μετά από κάθε βάρδια.

Η Μονάδα έχει συνεργασία  με τον ΕΟΠΥΥ.

Πλεονεκτήματα Μονάδας και Νοσοκομείου

Το βασικό πλεονέκτημα είναι πως η μονάδα λειτουργεί εντός μιας μεγάλης και οργανωμένης Κλινικής, με κάλυψη από ιατρούς πολλών ειδικοτήτων και άμεση δυνατότητα κλήσεως σε περίπτωση έκτακτων περιστατικών.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα αιμοκάθαρσης οξέων περιστατικών νεφρικής ανεπάρκειας σε ασθενείς που νοσηλεύονται για άλλες αιτίες όπως είναι ορθοπεδικά, καρδιολογικά κ.α.

Η Μονάδα διαθέτει μηχανήματα τεχνητού 5008S (πρόκειται για το κορυφαίας τεχνολογίας, που εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια και 100% αποτελεσματική θεραπεία και τα υλικά αιμοκάθαρσης ανταποκρίνονται στα υψηλότερα standards ποιότητας και ασφάλειας