Η IASYS CLINIC προσφέρει διάφορες κατηγορίες δωματίων υψηλών προδιαγραφών που συνδυάζουν. Σε όλα τα δωμάτια υπάρχει τηλέφωνο, τηλεόραση και κλιματισμός.
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας θα πρέπει να έχετε μαζί σας βιβλιάριο υγείας, ταυτότητα, είδη προσωπικής υγιεινής και φροντίδας .Μετά την εισαγωγή σας στο νοσηλευτικό όροφο και κατά τη λήψη του ιστορικού σας θα πρέπει να ενημερώσετε για τα φάρμακα που παίρνετε και στη συνέχεια να τα παραδώσετε στην υπεύθυνη νοσηλεύτρια του ορόφου. Δεν πρέπει να φυλάσσετε τα φάρμακα εσείς, ούτε να λαμβάνετε άλλα φάρμακα εκτός από αυτά που θα σας χορηγήσει το νοσηλευτικό προσωπικό σε συνεργασία με τον ιατρό σας. Έτσι αποφεύγουμε την πιθανή αλλοίωση της κλινικής σας εικόνας καθώς και την καθυστέρηση της βελτίωσής της. Επίσης αν έχετε αλλεργίες πρέπει να μας ενημερώσετε.
ΒΑΣΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ
• Δεν επιτρέπεται να απομακρύνεστε από το δωμάτιό σας χωρίς να ενημερώσετε το νοσηλευτικό προσωπικό. Μια απουσία δημιουργεί προβλήματα στην επίσκεψη των γιατρών, στις εξετάσεις, στην νοσηλεία και στη διανομή του φαγητού.
• Η καθαριότητα είναι πολύ σημαντική για την υγιεινή και ασφάλεια και παρακαλούμε όπως σέβεστε και προστατεύετε τον χώρο και τον εξοπλισμό.
• Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά σε όλους τους χώρους.
• Δεν επιτρέπονται τα οινοπνευματώδη ποτά.
• Ο θόρυβος αποτελεί ένα σημαντικό πρόβλημα, ετσι η κλινική μας εξασφαλίζει ένα ήσυχο περιβάλλον. Απαραίτητη είναι και η δική σας κατανόηση.
• Αναθέστε σε ένα οικείo σας άτομο να αποτελεί το σύνδεσμο με την κλινική και τη θεραπευτική ομάδα. Το άτομο αυτό θα πληροφορείται σχετικά με την κατάσταση σας.

• Σχετικά με την διατροφή σας ανάλογα με την καθημερινή κατάσταση της υγείας σας ο θεράπων ιατρός σε συνεργασία με το νοσηλευτικό προσωπικό καθορίζουν τη δίαιτά σας.
• Τα ευπαθή τρόφιμα που σερβίρονται πρέπει να καταναλωθούν μέσα σε 2 ώρες.
• Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση τροφίμων που δεν έχουν εγκριθεί από τον θεράποντα ιατρό


Γραφείο Υποδοχής και Κίνησης
Είναι υπεύθυνο για όλα τα οικονομικά και διαδικαστικά ζητήματα που αφορούν την εισαγωγή σας στην κλινική.
Διευθύνουσα
Η Διευθύνουσα είναι υπεύθυνη για να ακούσει τα παράπονά σας και να δώσει λύσεις στα προβλήματά σας, διαφυλάσσοντας πάντα την εμπιστευτικότητα. Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας μαζί της προσωπικά ή στο κινητό 6984695288. Στην IASYS CLINIC έχουμε ως βασική αποστολή την άρτια παροχή φροντίδας υγείας. Οι παρατηρήσεις σας είναι ευπρόσδεκτες, καθώς μας βοηθούν στη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε.